Atenţie, se zboară!

Pentru că în sfârşit a ieşit soarele, zburătorii şi-au reluat antrenamentele şi evenimentele aviatice. Până în iunie, sunteţi aşteptaţi cu mic cu mare să vă bucuraţi de îndemânarea celor mai buni piloţi de acrobaţiei din ţară şi nu numai.

ploiesti fly in 2015Şirul evenimentelor este deschis de Ploieşti Fly In 2015, care va avea loc la Aerodromul Strejnic între 24 şi 26 aprilie 2015. Pe lângă concursul de aterizare la punct fix, workshopuri de legislaţie şi siguranţă şi discuţii tehnice între membrii şi simpatizanţii Aeroclubului Român, ziua de 26 aprilie 2015 este dedicată unui miting aviatic, care va începe la ora 10:00.

De ziua copiilor, se pregăteşte Clinceni Airshow. Mitingul aviatic se va desfăşura pe 30 mai 2015 (zi de rezervă 31 mai 2015, depinzând de vreme) începând cu ora 10:30, la Aeroclubul Aurel Vlaicu – Clinceni. Vă aşteaptă o zi plină de adrenalină și spectacol, cu participarea: Hawks Of Romania, Blue Wings Romania, White Wings, Vulturii Tricolori.

Poate cel mai aşteptat eveniment aviatic al anului este Bucharest International Air Show. Prevăzut pentru data de 20 iunie 2015, BIAS va avea loc pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu. Pe măsură ce se va completa lista invitaţilor şi se vor hotărî detaliile de organizare, vom reveni cu amănunte.

La toate evenimentele aviatice, intrarea este liberă, adrenalina garantată şi locurile de parcare limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.