ONGfest – Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România

Dacă îți dorești să te implici și să faci lumea mai bună, în zilele de 21 și 22 mai 2016 Parcul Herăstrău găzduiește ONGfest, Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România.

ONGfest este dedicat celor care caută permanent soluții, celor care au curajul să creeze modele noi, să construiască, să schimbe ceva în bine. Expozanții ONGFest sunt asociații, fundații, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), cu sediul în România, care asigură respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice şi drepturile omului și sunt independente politic (organizarea, conducerea și administrarea nu se află sub influența unui partid politic).

Este a treia ediție a festivalului și peste 150 de organizații te așteaptă să le cunoști și, de ce nu, să devii unul dintre cei care fac fapte bune. Vino între orele 10:00 și 18:00, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău, și participă la atelierele pentru copii și părinți, la dezbateri, jocuri și concerte. Întră în Atelierul de fapte bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.