Sport, alergare și relaxare pentru pădurile de mâine!

UPDATE: Evenimentul a fost reprogramat pentru luna septembrie. Revenim cu detalii în curând!

A noua ediție a evenimentului dedicat unei cauze de mediu, Crosul Pădurii Copiilor, va avea loc în zilele de 3 și 4 iunie 2017, la București și Ploiești.

Crosul Pădurii Copiilor este organizat anul acesta sub deviza „Creștem vlăstarii Vlăsiei!” și promovează sportul, activitățile în aer liber și responsabilitatea față de natură. Taxele de înscriere sunt donate pentru împădurirea terenurilor degradate din sudul României.

Evenimentul aduce șase probe, dedicate atât alergătorilor de cursă mai lungă sau mai scurtă (există probe de 5 km, 10 km și 15 km), dar și familiștilor (proba de alergare în familie) și celor care preferă să stea pe iarbă. În premieră, ediția de anul acesta aduce la rangul de competiție statul pe iarbă. Și credeți-mă, nu va fi simplu. O jumătate de oră (sau o oră pentru avansați) în care nici un dispozitiv electronic să nu te perturbe, în care să stai relaxat, conectat la natură. Credeți că reușiți? Pentru avansați va fi o oră de meditație ghidată. Îndrăzniți?

Probele de alergare se vor desfășura pe 3 iunie 2017 la Ploiești și pe 4 iunie 2017 la București. Toți participanții vor fi cronometrați. Corespunzător, cealaltă zi va fi dedicată activităților în familie, probelor de rezistență la relaxare și timpului petrecut în aer liber.

Înscrierile se fac aici  pentru București și aici pentru Ploiești. Găsiți programul exact și toate detaliile necesare înscrierii pe site-ul organizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.