Mariza revine la București și în 2019

Un nou an, un nou concert de muzică fado. Mariza revine pe scena Sălii Palatului și în 2019. Pe 6 martie 2019, artista portugheză își va încânta publicul vechi sau nou cu piese clasice și contemporane de fado, R&B clasic și muzică tradițională din Capul Verde.

Considerată cea mai cunoscută interpretă de fado după Amalia Rodriguez, Mariza a primit de-a lungul timpului nenumărate premii și aprecieri. A înregistrat nouă albume, a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice din 2004 și a avut spectacole în toată lumea. Printre cei care i-au stat alături se numără Jacques Morelenbaum și Ioan Mauceri , José Merced și Miguel Poveda, Gilberto Gil și Ivan Lins, Lenny Kravitz și Sting , Cesaria Evora și Tito Paris, Carlos do Carmo și Rui Veloso. Cel mai bine vândut album al său, Mundo (2015), s-a vândut în peste 30 000 de exemplare, iar în 2016 revista Songlines o declara cel mai bun artist al anului.

Biletele costă între 99 lei și 349 lei și se pot cumpăra on-line de pe ticketstore.ro și startickets.ro. Concertul va începe la ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.