ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Serile Aproape totul despre relația de cuplu cu Domnica Petrovai

Editura Humanitas și Librăria Humanitas de la Cișmigiu vă propun patru întâlniri cu Domnica Petrovai. Dacă v-a plăcut cartea dânsei sau dacă nu v-a plăcut, dar v-a trezit întrebări, serile cu Domnica Petrovai vin să lămurească unele aspecte ale iubirii care nu ne dă pace.

“Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu“ vă sunt dedicate vouă, celor care credeți în iubire și cuplu, într-o iubire sănătoasă și trainică și în puterea cunoașterii și științei dedicate cuplului. A fi vulnerabil, a trăi cu pasiune și a avea încredere implică o bună înțelegere a propriei persoane și a partenerului. Cu cât devenim mai conștienți, fără a cădea în capcana criticii sau judecății, cu atât vom deveni mai capabili de a fi împreună și de a evolua împreună.” – Domnica Petrovai

Cea de-a treia ediție a evenimentului Aproape totul despre relația de cuplu va avea loc în ziua de 18 aprilie 2019, la ora 18:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Subiectul acestei ediții este „Îndreptățire și narcisism. Cum le recunoști și ce schimbări ai de făcut“. Participarea este gratuită însă este necesar să vă înregistrați aici.

cupluDomnica Petrovaieducatieevenimentepsihologie

Monica Radulescu • 12/04/2019


Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.