Unde să găsești produse cosmetice și de îngrijire personală fără ambalaje de plastic

În iulie v-am provocat să renunţaţi sau măcar să reduceţi plasticul de unică folosinţă din jurul vostru. Aşa că încercăm să vă facem provocarea mai uşoară şi să venim cu soluţii pentru produse cosmetice şi de îngrijire la care nu putem renunţa. Am mai vorbit produse cosmetice şi despre cei care se gândesc şi la calitatea ambalajului. Lungim cu bucurie lista de fiecare dată când ceva bun ne iese în cale.

Deodorantul poate fi unul dintre cei mai buni prieteni ai omului, mai ales vara. Însă este şi printre produsele cel mai greu de găsit în ambalaje mai prietenoase decât plasticul. Dar variante există. Nala Cosmetics, de exemplu, o firmă olandeză cu magazine prin toată lumea (inclusiv la noi), are deodorant cu peste 90% ingrediente naturale, ambalat în cutie metalică.

Şi în privinţa produselor de igienă intimă doamnele au un ajutor. Puteţi găsi absorbante refolosibile şi alte alternative ale produselor de unică folosinţă. Este necesară o investiţie mai mare la început, dar se va amortiza foarte repede.

Dacă nu puteţi renunţa la gelul de duş în favoarea săpunului solid, la Sabon găsiţi gel de duş în recipient de sticlă. Iar la Fereto toate produsele cosmetice sunt ambalate în ambalaje organice.

Soluţii există, chiar dacă uneori sunt mai greu de găsit sau costă mai mult. Nu uitaţi că un producător care are grijă de mediu are grijă şi de sănătatea voastră şi oferă produse mai curate şi mai aproape de natură .

One Reply to “Unde să găsești produse cosmetice și de îngrijire personală fără ambalaje de plastic”

  1. Picatura Naturii – Romania – Produse Cosmetice Bio Romanesti facute handmade doar cu ingrediente 100% naturale. Extrase de plante medicinale, fructe, flori, minunatii ale stupului si uleiuri esentiale terapeutice se gasesc din abundenta in produsele cosmetice naturale gasite pe pagina noastra www.picaturanaturii.ro
    Picatura Naturii says:

    Nu uitatzi de http://www.picaturanaturii.ro la noi gasesti produse cosmetice 100% naturale realizate in Romania doar cu ingrediente din natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.