Carnavalul Filarmonicii Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu vă invită la prima ediţie a Carnavalului Filarmonicii, un eveniment cultural care va anima Sala Thalia din Sibiu. Timp de trei zile, între 13 şi 15 februarie 2020, muzica şi costumele vor anima scena.

Carnavalul debutează cu Suita din „Spărgătorul de nuci” într-un aranjament pentru două piane semnat de Nicolas Economou și „Uvertura pe teme evreiești op. 34 pentru pian, clarinet și cvartet de coarde” de Serghei Prokofiev. Soliste vor fi pianistele Mirabela Dina și Monica Florescu. (13 februarie 2020, ora 19:00).

Un „Concert pentru copii și părinți”, programat pentru 14 februarie 2020, ora 10:00, va face introducerea celor mici în lumea muzicii clasice cu ajutorul compoziţiilor special create pentru ei. Nici îndrăgostiţii nu sunt uitaţi şi sunt invitaţi la carnaval tot în ziua de 14 februarie, dar pe seară (ora 19:00).

Carnavalul se încheie cu un concert de jazz, „Luiza Zan & Jazzpar Trio”, găzduit de „Chimnița” Filarmonicii (15 februarie 2020, ora 19:00).

Pe toată durata carnavalului, publicul este încurajat să intre în atmosferă şi să poarte costume asortate, de carnaval. Cele mai frumoase costume vor fi premiate.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5) şi on-line pe iabilet.ro. Preţul unui bilet variază între 20 şi 40 de lei, cu reduceri pentru studenţi şi pensionari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.