TTR Park Run Tineretului, cu pante

Asociația Time Trial Running vă invită la a 17-a ediție a antrenamentului TTR Park Run Tineretului, marți, 10 noiembrie 2020, ora 19:30, la locul de întâlnire de lângă restaurantul “LA UMBRELUȚE” din parcul Tineretului din capitală.

Antrenamentul se va desfășura respectând regulile de distanțare socială necesare în situația actuală. Nu uitați să purtați mască în zonele de întâlnire, înainte și după antrenament, și chiar pe durata antrenamentului cu o mască potrivită pentru alergare.

Traseul obișnuit este alcătuit din 3 ture de lac (distanța aproximativă fiind de 8,55 km). Dar, începând cu această ediție, a fost introdus un nou antrenament, cu pante, astfel încât să puteți alege conform pregătirii și preferințelor personale.

Noul traseu propus pentru antrenamentele TTR Park Run Tineretului (cu pante) este alcătuit dintr-o buclă de aprox. 5,7 km, numită REDBULL MOONTIME BIKE. Acest traseu cuprinde majoritatea zonelor cu pante și trail aflate în Parcul Tineretului și a fost lansat la inițiativa celor de la Moontime Bike.

Startul va fi comun pentru ambele antrenamente.  Puteți parcurge bucla REDBULL MOONTIME BIKE (1 sau 2 ture) și/sau cele 3 sau 2 ture de lac propuse pentru antrenamentele obișnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.