Redesign Yourself by Active Bee

În perioada 28 ianuarie – 19 februarie 2021, Active Bee vă invită la evenimentul Redesign Yourself, o serie de webinarii gratuite dedicate pasionaților de sport și adepților unei vieți sănătoase.

Anul 2021 a început poate cu o listă mai lungă de rezoluții cao rice alt an. Pandemia ne-a făcut să ne regândim stilul de viață și sperăm că am învățat ceva din această experiență peste care un am trecut încă. Mai mult ca oricând, avem nevoie de determinarea de a introduce activitățile sportive în rutina noastră zilnică. Avem nevoie de o alimentație sănătoasă și de puterea de a ne ține de ea. Este foarte simple de făcut o listă cu rezoluții. Mai greu este să ne ținem de ele.

De aceea Active Bee și-a propus să vă ajute printr-un proiect gratuit care aduce în casele vostre specialiști și informații utile. Este important să ne dorim o schimbare, dar și să știm să o punem în practică. În cadrul evenimentului Redesign Youself, veți putea afla sfaturi nutriționale și legate de exerciții fizice și medicină sportivă. Te poți înscrie gratuit la unul sau mai multe din webinariile următoare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.