Summer Bike Fiesta

Unii se aventurează pe vârf de munte cu bicicleta. Alţii cutreieră şoselele în cel mai simpatic mod de a face turism. Unora le plac scările, bordurile şi extremul. Altora le place să cutreiere oraşul pe biciclete cochete, colorate , vintage. Fiecare îşi poate găsi un mod plăcut de a se bucura de două roţi.

Summer Bike Fiesta se adresează celor care nu se încumetă dincolo de parcuri şi parade organizate, dar care fac din bicicletă un stil de petrecere şi bună dispoziţie. Pe 2 august 2014 eşti aşteptat să petreci o zi de vară pe biclicletă, parcurgând în pas de paradă distanţa dintre Bucureşti Mall-Vitan şi parcul Herăstrău. Plecarea se dă la ora 17:30 şi trebuie să te înscrii înainte aici. Dacă nu ai bicicleta ta, vino mai devreme. 100 de biciclete vor putea fi închiriate în regim gratuit, din parcarea Bucureşti Mall-Vitan, în ziua evenimentului, începând cu ora 14:00.

Tema acestei întâlniri de vară este petrecerea! Te vor aştepta concursuri, tombole, un candy bar şi mult chef de distracţie estivală în mijlocul capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.