Gaudeamus 2014

Între 19 și 23 noiembrie 2014, la Romexpo, Radio România organizează a 21-a ediție a târgului de carte de învățătură Gaudeamus. Timp de cinci zile, sunteți așteptați cu lansări, reduceri și cea mai bogată ofertă de carte școlară din țară. Vor fi prezente peste 400 de edituri românești și internaționale, instituții de învățământ, institute culturale, tipografii, reprezentanți mass-media, firme multimedia și multe alte organizații cu profil cultural și educațional. Invitatul special al acestei ediții este Federația Rusă.

Și pentru că la Gaudeamus cartea și școala sunt ridicate la cel mai înalt nivel, asociat târgului se desfășoară proiectul “Cărțile se întorc acasă.” Puteți dona cărți pentru bibliotecile rurale, bibliotecile școlare și cele ale comunităților românești din străinătate. Astfel, bucuria lecturii poate ajunge la copii de pretutindeni. Din anul 2010, de când a început acest proiect, au fost donate peste 100 000 de cărți.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00, prețul unui bilet de intrare fiind de 5 ron sau 10 ron pentru un abonament pe întreaga perioadă a târgului.

One Reply to “Gaudeamus 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *