Curățenia de primăvară

V-ați dorit mereu să aveți o grădină frumoasă și îngrijită care să vă bucure cu florile tuturor anotimpurilor? Să aveți arbori care să împlinească sute de ani alături de voi și plante exotice și mult, mult aer curat? Dacă nu ați reușit până acum să vă îndepliniți această dorință, vă anunț că există o cale.

Asociația TeamWork vă așteaptă în zilele de 28, 29 martie 2015 și 4, 5 aprilie 2015 la o acțiune de pregătire a Grădinii Botanice pentu sezonul cald.

Curățenia de primăvară este un eveniment anual, ajuns la a zecea ediție, adresat tuturor celor care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. Alături de personalul Grădinii Botanice veți ajuta la tăierea lăstărișului și greblarea frunzelor, adică exact acele activități atât de necesare primăvara pentru ca grădina voastră să poate înverzi și înflori.

Voluntarii sunt rugați să se înscrie în perioada 16 – 27 martie 2015 pentru zilele de 28 și 29 martie 2015 sau în perioada 28 martie – 3 aprilie 2015 pentru zilele de 4 și 5 aprilie 2015. Programul de lucru va fi între orele 10:00 și 15:00. Vârsta minimă de participare este 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.