Secretele Egiptului AnticSecretele Egiptului Antic

Metodele interactive de învățare au mare succes la copii. Prin experiment și observație, informațiile se sedimentează mult mai ușor. Iar tehnologia ne permite să construim cele mai inedite și surprinzătoare spații educaționale.

Muzeul de Etnologie Universală Franz Binder din Sibiu vă așteaptă între 29 ianuarie și 10 aprilie 2016 la o expoziție interactivă prin intermediul căreia veți afla Secretele Egiptului Antic. Istoria este recreată pe înțelesul copiilor, iar aceștia vor putea urca pe tronul faraonilor, vor intra în piramide și vor afla semnificația tuturor obiectelor și simbolurilor care au dat viață civilizației egiptene. Nu vor lipsi atelierele de scris cu hieroglife, de mumificare, realizat bijuterii și amulete. O lecție de istorie completă, care va fi cu siguranță plăcut și ușor de învățat.

Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 9:00 și 17:00. Este permis accesul copiilor cu vârsta între 6 și 14 ani și însoțitorilor de orice vârstă. Se pot achiziționa bilete individuale (20 lei pentru un copil, 30 lei pentru un adult), de familie sau de grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *