V for Vintage #16V for Vintage #16

Este primăvară și o nouă ediție a evenimentului de design contemporan și cultură vintage V for Vintage se apropie. În zilele de 9 si 10 aprilie 2016, Casa Universitarilor din București găzduiește a 16-a ediție V for Vintage.

Inspirația acestei ediții vine din anii ’70: libertatea de expresie, energia petrecerilor, combinațiile îndrăznețe și atenția la detalii. Designeri români și din străinătate și-au pus mintea și creativitatea la muncă și vin la V for Vintage cu colecții capsulă, special realizate pentru acest eveniment. Vor fi haine și accesorii, bijuterii și obiecte de decor. Pe lângă creațiile designerilor, V for Vintage aduce publicului și un târg de haine vintage de calitate, cu poveste și noroc.

Printre cei pe care îți veți găsi la târg se numără Concept a Trois, Shukar Bijoux, Wagner Arte, Simina Filat, Antante, Obsidian, Pink Petal, Mihaela Crețescu, Stedel, Iutta, Utopic by Mona Vulpoiu, Oana Lupaș, Moja, Maestoso, Bianca Popp, White Elephant, Andras Andreea, Alexandra Nacu, Sweet Paprika, Sisters Concept, CHEMISTRY, Bon Bijou.

Decorul este adus în anii ’70 de către Facultățile de Arte și Design din București și Timișoara. Relaxarea va fi asigurată de un salon rock&roll cu tarte, cafea și produse sănătoase.

V for Vintage va fi deschis între orele 11:00 și 20:00. Intrarea costă 10 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *