Prima evadare în 2016Prima evadare în 2016

Dacă ai o bicicletă serioasă de munte, adică un mountain bike prietenos, duminică, 8 mai 2016, se dă startul unei noi ediții a competiției Prima evadare. Competiția este deschisă amatorilor de toate vârstele, familiilor și chiar corporațiilor.

Prima evadare este un maraton de MTB, organizat pe drumurile din București și Snagov. Are și parte de șosea și parte de cărare, iar traseul, minuțios verificat și aranjat, este disponibil aici. Însumează aproximativ 55 kilometri și străbate codrii Vlăsiei, asta dacă simți că mai ai energie să admiri peisajul. Înscrierea costă 100 lei de persoană sau 170 lei de familie și presupune participarea în competiție, pachetul de concurs, service și asistență medicală pe traseu, precum și produse de ridicat glicemia și de potolit setea. Mai multe detalii despre înscriere și regulamentul competiției găsiți aici. În ziua evenimentului nu se fac înscrieri și nici nu se mai ridică pachetele de concurs, așa că aveți grijă să fiți gata până pe 7 mai 2016. Pachetele de concurs se ridică de la Caro City Resort.

Dacă ești gata de aventură, Prima evadare te pune la încercare, pentru a deschide un sezon plin de experiențe plăcute, de povești pe două roți, de noi prieteni și noi drumuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *