Miting aviatic de Ziua CopiluluiMiting aviatic de Ziua Copilului

Dacă nu știi ce cadou ar fi mai potrivit pentru puștiul tău, Aeroclubul României îți dă o idee. Sâmbătă, 28 mai 2016, la Aerodromul Clinceni, începând cu ora 10:00, norii nu vor mai fi de neatins!

Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor! Este dorința copilăriei mele. Îmi rupeam gâtul uitându-mă după avioanele de linie, aflate la mii de metri altitudine. Nu descoperisem încă avioanele ultraușoare, din care lumea se vede atât de frumos. Sunt avioane sprintene, de acrobație, pilotate de oameni pasionați și iubitori de înalt. Nu descoperisem nici grațioasele planoare, făcute parcă doar pentru a înțelege lumea, dragostea și bucuria de a trăi. Mitingul aviatic organizat la Clinceni pentru a sărbători Ziua Copilului va aduce pe aerodrom astfel de oameni. Aeroclubul României va evolua cu Solo Extra 330, Solo IAR 35, Solo Zlin 50, White Wings, The Pelicans, Hawks of Romania, parașutiști și baloane cu aer cald. Invitații acestui eveniment sunt Forțele Aeriene Române și Asociația Română de Aeromodelism.

De Ziua Copilului oferă-i o bucurie, un spectacol și, cine știe, poate o viitoare pasiune.

Intrarea este liberă. Accesul publicului este permis începând cu ora 8:00 și sunteți încurajați să veniți cât mai devreme, pentru a evita aglomerația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *