Airfield Festival 2016Airfield Festival 2016

Aerodromul Măgura din Sibiu vă așteaptă între 30 iunie 2016 și 3 iulie 2016 la o nouă ediție a festivalului Airfield, o combinație de aviație, muzică, artă, natură și sport.

Cele patru zile de festival sunt pline de ingrediente dedicate amatorilor de zbor și de muzică. Puteți zbura cu paramotorul și avioane ultraușoare sau să vă înălțați cu balonul cu aer cald și puteți chiar să testați saltul cu parașuta. Peste 60 de trupe românești vor asigura suportul muzical al festivalului, iar viața la cort cu ochii la stele vi se va părea un basm. Zborul cu paramotorul și balonul cu aer cald trebuiesc rezervate din timp, așa că găsiți biletele pe kompostor.ro. Biletele de intrare la festival se vor putea cumpăra de la fața locului și costă între 70 lei și 90 lei pentru o zi sau 289 lei un abonament pentru toate cele patru zile. Camparea costă 39 lei/persoană.

Pauzele de muzică vor fi umplute cu piese de teatru, consultați cu atenție programul. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

airfield program 3006

airfield program 107

airfield festival 207

airfield program 307

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *