Bucharest International Air Show 2016Bucharest International Air Show 2016

30 iulie 2016 este ziua în care aviația își demonstrează talentul și pofta de zbor la București. Cel mai mare eveniment aviatic din România adună an de an cele mai prestigioase formații de zbor și zeci de mii de spectatori.

Bucharest International Air Show (BIAS) este un eveniment care nu trebuie ratat. Desfășurat pe Aeroportul Internațional Băneasa, BIAS umple inimile spectatorilor cu adrenalină, bucurie și pasiune. Pentru că toate demonstrațiile aeriene, fie ele cu avioane ușoare de acrobație, cu aeronave militare, cu formații de parașutiști sau dansuri ale aeroplanelor, sunt făcute cu dragoste, cu pasiune, cu foarte multă muncă și cu nemăsurat de multă bucurie. Cei care zboară sunt fericiți printre nori.

Anul acesta, lista de invitați este din nou un motiv de încântare și curiozitate. Forțele aeriene ale Spaniei, Ucrainei, Cehiei, Statelor Unite ale Americii, Greciei, Bulgariei și nu în ultimul rând, ale României, au răspuns prezent și vor zbura pentru dumneavoastră atât în programul de dimineață, cât și în cel de seară. De nelipsit și de neratat este și spectacolul cu efecte pirotehnice, muzică și lumini realizat de Iacării Acrobați în crepuscul.

Seara se va încheia cu un concert susținut de Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar și Nicu Alifantis, concert care va începe la ora 21:30.

BIAS va începe la ora 9:00. Intrarea este liberă. Parcarea în zonă devine un coșmar mult mai devreme de ora de începere a demonstrațiilor, așa că vă sfătuiesc să folosiți cu încredere bicicletele, picioarele și mijloacele de transport în comun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *