Ținuta de călătorie

Suntem în plin sezon de vacanță, orașele devin pustii, plajele se umplu rapid și sute de mii de oameni călătoresc încotro văd cu ochii. Pentru că e vacanță, regulile vestimentare sunt scrise de destinația aleasă, de confort și relaxare. Prea multă relaxare uneori..

Vacanța nu trebuie să fie încoronată de pantaloni de trening, șlapi, pantaloni înfiorători de scurți, tricouri spălăcite și rochii debălăsate. Muzeele europene nu se vizitează musai în costumație de safari, iar plajele elene sunt la fel de pitorești și dacă ajungeți la ele altfel decât înfășurate în cearceaf. Hainele de vacanță sunt comode și aerisite și potrivite temperaturii și condițiilor de drum, dar sunt o ocazie perfectă să dați frâu liber imaginației și să alegeți haine colorate, care vor da foarte bine în fotografii. Nu dezgoliți mai mult decât trebuie și nu renunțați la orice urmă de cochetărie doar pentru că sunteți în vacanță.

Deși pantalonii scurți sunt cea mai ușoară alegere, o rochie lejeră, cu o croială potrivită siluetei dumneavoastră, în culori care să vă facă ziua mai frumoasă, poate fi o alegere la fel de bună și de comodă. Nu trebuie să fie nici foarte scurtă, nici foarte lungă, o rochie de lungime medie va împăca aproape toate mijloacele de transport. Faceți combinații îndrăznețe, doar e vară.

Orice pereche de pantaloni de trening poate fi înlocuită cu succes de o pereche de pantaloni cu croială largă, din materiale care nu se șifonează ușor, cu buzunare pentru orice ați avea de dus. Iar orice tricou supradimensionat va ceda în fața unui maieu delicat de mătase. Chiar dacă sunteți în vârful muntelui, un detaliu atât de feminin nu va trece neobservat, nici măcar atunci când îl veți ascunde sub un pulover gros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *