Întâlnire cu Shakespeare

În data de 4 septembrie 2016, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la spectacolul în aer liber, Întâlnire cu Shakespeare.

Găzduit de curtea Casei Filipescu – Cesianu, spectacolul aduce în fața publicului bucureștean o colecție de scene reprezentative pentru opera lui William Shakespeare. Personaje și povești din „Romeo și Julieta”, „Visul unei nopți de vară”, „Îmblânzirea scorpiei”, „Hamlet”, „A douăsprezecea noapte”, „Nevestele vesele din Windsor”, și „Cum vă place” vor prinde viață în mijlocul capitalei. Pofta de teatru se educă și se întreține, iar spațiul neconvențional al acestui spectacol dovedește că teatrul are nevoie de talent și dăruire și mai puțin de infrastructură. Spectacolul vorbește despre pasiune, melancolie, iubire și umor, prin interpretarea celor șapte actori implicați în proiect (Dorin Enache, Claudia Ene, Patricia Cordoș, Alexandru Prică, Vlad Galer, Oana Moșneagu, Vlad Lință) și cu acordurile de chitară însuflețite de Adrian Andrei. Regia spectacolului îi aparține Irinei Movilă, de la Teatrul Național București.

Prețul unui bilet este de 10 lei. În preţul biletului este inclusă vizitarea expoziţiilor organizate la muzeul care găzduieşte spectacolul, în termen de 30 de zile. Întrucât expoziţia permanentă a Casei Filipescu – Cesianu nu este încă deschisă, participanţii la evenimentele susţinute la această locaţie vor beneficia de vizitare gratuită la Palatul Suţu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *