PIUA!

Piua este semnalul unei generații. Este semnalul universal al celor care au copilărit în anii ’80, semnal care oprea războaie, îngheța mingi în aer și dădea răgaz oricărei curse. Nimeni nu îndrăznea să încalce armistițiul suprem declanșat atunci când se striga PIUA! Liniștea cobora peste turma de copii care se jucau în jurul blocurilor și numai la fel de universalul RĂSPIUA! dădea voie Pământului să se învârtă din nou.

În zilele de 24 și 25 septembrie 2016, între orele 10:00 și 20:00, Impact Hub din București vă așteaptă la PIUA! – Târg pentru copii și părinți liberi. Peste 50 de firme cu imaginație vin la târg să bucure copiii și părinții cu jucării deștepte pentru fiecare vârstă. Pentru cei care au jucat cândva Frunza, Castel, Rațele și vânătorii, a venit timpul să descopere jocurile copiilor lor. La fel de plini de imaginație, cu altfel de resurse și cu aceeași încredere fantastică în lume și oameni, copiii lor descoperă azi PIUA.

Nu vor lipsi muzica bună, atelire de reparații creative, masaj, yoga și relaxare pentru părinți și copii, gustărele și răcoritoare, o trambulină, tatuaje cu henna și codițe împletite. Cu alte cuvinte, nu va lipsi nimic. Poate doar Frunza, desenată pe jos, pentru nostalgici.

Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *