Curățenie de primăvară în Grădina Botanică

Dacă viaţa la oraş v-a lipsit de plăcerile grădinăritului, Asociația Team Work vă aşteaptă la cea de a XII-a ediție a “Curățeniei de Primăvară” în Grădina Botanică “Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Curăţenia de primăvară se va realiza în două weekenduri: 18/19 martie 2017 și 25/26 martie 2017. Veţi avea de înfruntat următoarele activităţi: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns, toate sub supravegherea şi îndrumarea membrilor Team Work și a personalului specializat al Grădinii Botanice. Programul de lucru va fi între 9:30 şi 14:30.

La acţiune pot participa toţi voluntarii peste 14 ani care se vor înscrie completând formularul de aici . Nu există taxă de participare.

“Proiectul își propune să aducă Grădina Botanică mai aproape de comunitate prin implicarea sa în activități care să creeze sau să consolideze legătura dintre acestea, dezvăluind beneficiile pe care un spațiu verde, dublat de latura educativă, le poate aduce dezvoltării personale și comunitare. Până în prezent peste 5.000 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate de asociația Team Work în Grădina Botanică”, susțin organizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *