Grădina de primăvară

Grădina cu artişti îşi redeschide porţile în zile de primăvară. Pe 22 şi 23 aprilie 2017 sunteţi aşteptaţi în Parcul Grădina Icoanei din Bucureşti la o nouă ediţie a târgului de handmade, numit cu cinste Grădina de primăvară.

Bijuterii, accesorii, haine, obiecte de decor, dulciuri de casă şi multe alte bunătăţi făcute cu migală şi drag vă aşteaptă în grădină. Şi dacă vreţi să şi învăţaţi nu doar să admiraţi, în grădină găsiţi câteva ateliere care vă vor pune la treabă: atelier de percuție cu Djembe (tobe africane), Tamburine, Maracas, OceanDrum și multe altele; atelier de ceramică; atelier de desen Legendele Dacilor; atelier de împâslit.

Animalele ne sunt prieteni. În grădină vin cei de la Fundaţia Visul Luanei și Wilderness Research and Conservation care vă vor învăța ce trebuie să faceţi dacă găsiţi animale cu care nu sunteţi obișnuiți, cât și Dog Rescue Romania.

Dacă aţi muncit sau aţi admirat şi aveţi nevoie de o pauză, zona de relaxare vă aşteaptă şi vă răsfaţă cu picturi cu henna şi codiţe împletite.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 şi 20:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *