Crosul IT-iştilor – F-Secure Step by Step

Lucrezi în IT? Te lipeşti de monitor, te scurgi pe scaun, ţi-au înţepenit mâinile pe mouse şi tastatură? E timpul să alergi pentru o inimă sănătoasă şi un stil de viaţă mai captivant!

Evenimentul F-Secure Step by Step promovează un stil de viaţă sănătos în rândul celor care se ridică prea rar de la birou. A patra ediţie a crosulul F-Secure Step by Step va avea loc în ziua de 24 iunie 2017, în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Dacă alergatul este doar un hobby, atunci înscrie-te la cursa de 3 km. Dacă însă te simţi expert, încearcă cursa de 6 km. Înscrierea este gratuită, dar trebuie să completezi un formular pe care îl găseşti aici. Înscrierile se închid pe 22 iunie 2017! Organizatorii au pregătit 500 de kituri de participare, deci atâţia IT-işti vor reuşi să fie un pic mai sănătoşi pe 24 iunie 2017. Kiturile de participare se ridică în zilele de 20, 21 şi 22 iunie 2017, între orele 9:30 şi 17:30. Citeşte şi regulamentul şi Declaraţia pe propria răspundere. Înscrierea îţi va fi confirmată printr-un e-mail în care vei găsi toate detaliile.

Programul evenimentului este strâns, aşa că trezeşte-te devreme şi nu întârzia: la 8:30 se strigă adunarea, între 9:30 şi 10:00 e şedinţă tehnică de încălzire cu antrenorul Claudiu Porof, la 10:00 se dă strartul, iar până la 11:30 se dau şi premiile.

Ambasador al evenimentului este Gabriela Szabo. Fotbalistul Nana Falemi va alerga alături de participanţi pentru încurajare activă.

Log Out, Shut Down, Go Run !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *