ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Târg de Sânziene în Grădina cu artişti

În zilele de 24 şi 25 iunie 2017, Parcul Grădina Icoanei din Bucureşti devine loc magic de întâlnire pentru artişti şi sărbătoare la firul ierbii.

Peste 50 de meșteri pricepuți vin cu haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă. Nu vor lipsi nici atelierele pentru cei mici, de la pictat pe ceramică, decorat cu tehnica şerveţelului şi pictat mandale pe scoici, la decorat lampioane cu flori şi colorat benzi desenate. Tot pentru cei mici, un atelier special de drumming va fi ţinut duminică seara de Jean Baptiste Manitou și Ana Maria Arlequin.

Pentru cei mari, iniţiere în pas de vals, tatuaje cu henna, codiţe cu aţă sau coroniţe din flori. Iar pentru că suntem cu gândul şi la prietenii cei mai buni, reprezentanţii animalelor vor fi şi ei prezenţi, Dog Rescue Romania, Fundaţia Visul Luanei, Friends of Shelter Who Saves Souls și Kola Kariola.

Pentru că e vară şi ne dorim să stăm pe iarbă, în Grădina cu artişti veţi găsi o zonă de relaxare cu perne, de moţăit şi de savurat o îngheţată sau o limonadă.

Intrarea este liberă.

atelierdesigngradinaGradina cu artistihandmaderecomandarestiltarg

Monica Radulescu • 20/06/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.