Mariza revine la București și în 2018

Mariza revine pe scena Sălii Palatului și în 2018. Pe 17 februarie 2018, artista portugheză își va încânta publicul vechi sau nou cu piese clasice și contemporane de fado, R&B clasic și muzică tradițională din Capul Verde. Mariza vă promite 75 de minute de muzică foarte bună, care include și piese de pe viitorul său album.

Considerată cea mai cunoscută interpretă de fado după Amalia Rodriguez, Mariza a primit de-a lungul timpului nenumărate premii și aprecieri. A înregistrat șapte albume, a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice din 2004 și a avut spectacole în toată lumea. Printre cei care i-au stat alături se numără Jacques Morelenbaum și Ioan Mauceri , José Merced și Miguel Poveda, Gilberto Gil și Ivan Lins, Lenny Kravitz și Sting , Cesaria Evora și Tito Paris, Carlos do Carmo și Rui Veloso. Ultimul său album, Mundo, s-a vândut în peste 30 000 de exemplare, iar în 2016 revista Songlines o declara cel mai bun artist al anului.

Biletele costă între 110 lei și 300 lei și se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Domo, Orange, Germanos, Vodafone, Humanitas, Cărturești. Concertul va începe la ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *