Body Mind Spirit Expo 2019

A 25-a ediţie a evenimentului de sănătate Body Mind Spirit Expo vă aşteaptă la Sala Palatului din Bucureşti în zilele de 8, 9 şi 10 februarie 2019. Evenimentul vă propune metode de îngrijire pentru corp şi suflet şi alte perspective asupra unui stil de viaţă sănătos.

Body Mind Spirit Expo cuprinde o zonă de târg unde puteţi testa produsele prezentate de firme româneşti şi străine. Vei găsi la târg produse alimentare bio, suplimente alimentare pe bază pe plante, produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală, cristale şi multe altele.

Nu va lipsi nici zona de ateliere şi conferinţe, unde vei putea afla informaţii dedicate stării de bine de la specialişti din domeniile sănătăţii, frumuseţii şi dezvoltării personale. De asemenea, a 3-a zonă a evenimentului este dedicată demonstraţiilor artistice şi sportive care te pot inspira şi relaxa deopotrivă. Programul complet al manifestărilor va fi disponibil aici.          

Body Mind Spirit Expo încearcă prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, să ajute la îmbunătăţirea stilului de viaţă, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *