Bounty Fair, ediție de Mărțișor

Februarie aduce o nouă ediție a târgului creativ Bounty Fair. Cu miros de primăvară, șnururi colorate şi multă voie bună, Bounty Fair vă așteaptă cu două zile de târguieli și relaxare.

Bounty Fair #41 va avea loc în zilele de 23 și 24 februarie 2019, la Casa Universitarilor din București. Așa cum v-a obișnuit (căci se află la a 41-a ediție în cei peste patru ani ai săi), târgul vă propune să admirați minunății handmade, făcute cu drag și migală de 55 de artiști și artizani. Tema acestei ediții o reprezintă mărțișoarele, cum altfel.

În același timp, la Bounty Fair găsiți și 13 ateliere creative pentru cei mici, deschise pe toată perioada târgului. Nu lipsesc zona de restaurant, tombola şi inspiraţia pentru cei care vor să încerce să fie mai creativi şi mai fericiţi. Nu uitați că un mărțișor făcut cu trudă și migală spune mai mult decât orice obiect scump cumpărat de-a gata.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani intră gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *