Începe EUROPAfest 2019!

A 26-a ediţie a festivalului EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic va avea loc între 9 şi 18 mai 2019 la Bucureşti şi Sibiu. Muzica bună va răsuna în spaţii convenţionale şi mai puţin convenţionale, având ca scop buna dispoziţie, educaţia muzicală şi oportunitatea de a asculta muzicieni consacraţi şi tineri aspiranţi.

Invitaţi din 31 de ţări vin să participe la această ediţie a festivalului. Ei vor urca pe scenă în cadrul Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti, Caffe Festival Ibis, workshopuri, master-classes şi Jam sessions. EUROPAfest este un festival complex, dedicat iubitorilor de muzică, dar şi muzicienilor.

EUROPAfest 2019 se deschide cu o seară de gală care sărbătoreşte în acelaşi timp şi Ziua Europei. Gala de deschidere va avea loc  în seara zilei de 9 mai 2019, începând cu ora 19:00, la Teatrul Odeon – Sala Majestic din capitală. Tema concertului este Spring on Jazz Notes. Vor urca pe scenă Gabriele Agosta (Italia) și Dan Papirany Trio (Australia, Israel, Noua Zeelandă). Biletele pot fi cumpărate on-line de pe iabilet.ro sau de la casa de bilete a Teatrului Odeon.

Programul complet al festivalului EUROPAfest 2019 precum şi informaţii despre artişti găsiţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *