Festivalul Lavandei – Mădăraș, Mureș

Pe meleaguri românești, mai aproape decât ați crede, câmpurile de lavandă se pregătesc să înflorească. De ce ar fi Provence mai frumoasă decât Tărâmul Lavandei de la Mădăraș, Mureș?

Între 14 și 17 iunie 2019 sunteți așteptați cu lanuri înflorite, colorate și frumos mirositoare. A doua ediție a Festivalului Lavandei are loc la Mădăraș, Mureș, și vă invită să descoperiți locuri de poveste chiar la voi acasă.

Timp de câteva zile veți putea face plimbări voioase și terapeutice prin cele 3 hectare ale lanului de lavandă. Veți găsi produse specifice de luat acasă (ulei esențial, apă de lavandă, săculeți cu flori uscate, sirop de lavandă, buchete de lavandă verde) și veți fi îmbiați cu bunătățuri tradiționale (da, nu lipsesc nici Kurtos, nici langoș).

Pentru amatorii de fotografii în lanuri înflorite, un colț cu decor specific și doi fotografi profesioniști vor crea amintiri și invidie în rețelele de socializare. În colaborare cu Costume Populare Mureș, vă sunt puse la dispoziție costume tradiționale.

Festivalul Lavandei are porțile deschise între orele 9:00 și 20:00. Prețul unui bilet de intrare este 10 lei și include un buchet de flori de lavandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *