Happy Run – Race for the Cure

A cincea ediţie a evenimentului Happy Run – Race for the Cure va avea loc duminică, 29 septembrie 2019, începând cu ora 8:00, în parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău). Evenimentul este dedicat promovării sănătăţii feminine şi luptei împotriva cancerului de sân.

Happy Run – Race for the Cure se desfăşoară simultan în 16 oraşe din lume. Este cea mai renumită cursă din lume pentru strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului de sân. De-a lungul timpului, Happy Run a fost susţinută de personalităţi din întreaga lume. Cursa de la Bucureşti este organizată de Fundaţia Renaşterea şi sprijinită de Andreea Esca.

Vă puteţi înscrie la Alergare 5 km (competiţie alergători), Fitness Walk 5 km (plimbare pentru persoanele de toate vârstele) şi Fun Walk 1 km (plimbare scurtă şi uşoară). De asemenea, puteţi dacă faceţi o echipă de minim 10 persoane puteţi participa şi la competiţia pe echipe.

Traseul cursei este următorul: Start – Sosire Parcul Herăstrau – Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Mareşal Prezan, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *