Bounty Fair #44, Înăuntru

În zilele de 14 și 15 decembrie 2019 sunteți așteptați cu mic cu mare la a 44-a ediție a târgului de produse handmade Bounty Fair. Găzduit de Casa Universitarilor, între orele 10:00 și 19:00, târgul reunește peste 70 de artiști și artizani.

Dedicat sărbătorilor de iarnă, Bounty Fair #44 vă pregăteşte haine și accesorii, bijuterii, obiecte de decor, produse cosmetice, articole pentru casă, jucării și multe alte bunătăți, toate lucrate manual cu drag și meșteșug. Numai bune de inspiraţie sau de luat acasă şi dăruit cu drag. La „stația de decorat cadouri” le puteţi împacheta gratuit.

Mai mult decât toate celelalte luni ale anului, decembrie este despre ce se întâmplă înăuntru: în casele noastre, în familiile noastre, în sufletele noastre. Cu toții ne dorim să creăm și să oferim momente speciale, pentru ca înăuntru, oricare ar fi el, să fie cald și bine., spun organizatorii.

Pentru cei mici sunt pregătite ateliere creative de pictură pe ceramică, decoraţiuni de brad, mozaic şi tablouri pufoase. Participarea la ateliere se face pe baza unui jeton achiziţionat de la intrare.  Nu se va plictisi nimeni!

Atmosfera este îmbogăţită cu muzică ambientală, băuturi calde şi gustărele delicioase.

Prețul unui bilet de intrare este 10 lei, din care 2 lei vor fi donaţi unei acţiuni caritabile. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *