Ziua Internațională Yoga

Din 2015, Ziua Internațională Yoga este sărbătorită în fiecare an pe 21 iunie. Anul acesta, pandemia impune reguli noi și ne obligă să ne găsim echilibrul în natură sau în intimitatea propriei case.

Studiourile de yoga sărbătoresc Ziua Internațională Yoga prin sesiuni prelungite de yoga în aer liber. FS Studio vă așteaptă la Sport 4 Future Arena, Studioul Universul în Parcul Izvor. Evenimentele nu sunt organizate doar pentru a sărbători Ziua Internațională Yoga, ci și pentru a vă reîntâlni cu instructorii preferați după o lungă absență din sală.

Dar yoga nu este despre instructor (deși sunt foarte importanți) și nici despre întâlniri. Yoga este o practică personal, menită a vă reconecta întâi de toate cu voi înșivă și propriul corp. Așa că locul și persoanele din jur contează mai puțin. Ce contează cu adevărat este atmosfera dinăuntru și conectare cu sine.

Fie că sărbătoriți Ziua Internațională Yoga pe 21 iunie 2020, fie că salutați soarele în fiecare dimineață sau doar vă amintiți din când în când de el, yoga vă oferă armonie, echilibru și liniște.

Foto credit Simon Rae on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *