Bounty Fair Septembriada

O nouă ediție a târgului Bounty Fair vă așteaptă în zilele de 19 și 20 septembrie 2020 în grădina Casei Universitarilor din București. Numită Septembriada, această ediție reunește 70 de expozanți din comunitatea de creatori locali.

Mai mult decât un eveniment de shopping, Bounty Fair sprijină mici întreprinzători români încă de la primele ediții, creându-le un loc de întâlnire cu iubitorii de design românesc. Micile afaceri prezente la Bounty Fair experimentează cu produse ce au întotdeauna la bază o poveste, o pasiune și dorința de a face lucrurile altfel. Creativitatea lor se manifestă în combinații neașteptate de ingrediente culinare, în inovații decorative sau în asocieri proaspete de texturi, materii prime și imprimeuri pentru ținute și accesorii contemporane. Atunci când vizitezi Bounty Fair, vei fi întâmpinat de piese de artă purtabilă și de o atmosferă vie, demnă de un spațiu ce prețuiește inspirația și suflul artistic.

Bounty Fair

Veți găsi la Bounty Fair haine și accesorii, obiecte de decor, jucării, produse de îngrijire și multe altele, toate făcute cu drag și poveste. Pentru a întregi atmosfera, vor fi prezenți la târg trupa de actori ImproFix, Opera Comică și Ana Coman.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00. Prețul unui bilet de intrare este 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.