EUROPAfest 28 – jazz & clasic

Între 16 și 24 iulie 2021, festivalul EUROPAfest 28 – jazz | blues | pop | vă așteaptă la o nouă ediție desfășurată sub sloganul “Return to Live Music. No limits, just hope”.

Deși detaliile organizatorice rămân să fie anunțate, știm că veți fi întâmpinați de artiști din 20 de țări – Argentina, Aruba – Insula Caraibe, Azerbaidjan, Australia, Austria, Brazilia, Columbia, Coreea de Sud, Cuba, Elveţia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Țările de Jos și Ucraina, care vor prezenta producții muzicale în spații de concert tradiționale și neconvenționale.

Mai multe detalii cu privire la agenda, spațiile de desfășurare a evenimentelor si măsurile ce trebuie respectate de publicul spectator vor fi anunțate cât de curând posibil pe www.europafest.ro, www.jmevents.ro  și pe pagina de facebook a festivalului. Echipa festivalului vă asigură că se vor urma întocmai protocolul și normele de protecție și siguranță indicate de autorități. 

“Am ales ca slogan pentru această ediție Return to Live Music. No limits, just hope. 2020 a fost un an în care am conștientizat cu toții rolul artei și în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice, dar ne-am găsit și propriile limite. După luni de restricții și săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoția live-ului, suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public și să simțim că totul va fi bine. “ – Directorul EUROPAfest, dl. Luigi Gageos

Unic în România, în 2005 Festivalul Internațional EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finestfestivals, titulatură oferită de Comisia Europeană și Parlamentul European.

Biletele vor fi puse în vanzare pe www.iabilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *