Maxim Belciug, concerte de toamnă în aer liber

În miez de toamnă, Maxim Belciug vă invită la două concerte în aer liber. Vor fi probabil ultimele din acest sezon, așa că protagoniștii vor pune tot sufletul pentru a vă lăsa cu amintiri plăcute. Căci iarna e lungă și cămara sufletului trebuie umplută la fel ca cea cu merinde.

Primul dintre cele două concerte este Chansons Russes, un concert cu care ați mai avut ocazia să vă întâlniți până acum. Maxim Belciug (chitară) și Irina Perneș (vioară) vă propun o seară de muzică rusească și vă așteaptă pe 30 septembrie 2021 la Grădina Hidden (strada Doamna Chiajna, nr. 26), începând cu ora 19:00. ”Suspine și sminteală rusească, într-o variantă plină de prospețime și de bucuria de a cânta” este definiția organizatorilor pentru acest concert și trebuie să recunoaștem că sună foarte apetisant. Rezervarea este obligatorie și se poate face la 0735 830 630.

Al doilea concert este Toamnă de tango, un concert de bandoneon și chitară prezentat în premieră de Maxim Belciug (chitară) și Alexandru Nucă (bandoneon). Cei doi vă așteaptă la Grădina Casei Universitarilor pe 3 octombrie 2021, începând cu ora 19:00. În program, tango, milonga, muzică latino-americană plină de savoare, reunită sub un haiku de Mario Benedetti: „mi-am luat un tango / de la chioşcul de amintiri / din aeroport.” Rezervări se pot face la adresa de email rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721 268 516. Biletele sunt disponibile pe tomtix.ro, mystage.ro, eventbook.ro sau în locație, înainte de începerea concertului.

Să auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.