O zi de noiembrie cu Maxim Belciug

Teatrul de Artă București vă invită duminică, 21 noiembrie 2021, la un recital de chitară susținut de Maxim Belciug. Vi se pregătește o seară specială, în care chitara nu mai este un simplu instrument, ci devine orchestră, culoare, freamăt de nuanțe și emoții.

Referindu-se la chitara sa ce i-a adus renumele de artist al Încântărilor, Maxim Belciug spunea cândva despre muzica sa că este o „muzică ce se încăpățânează să sune altfel decat cea izvorâtă din trecerea mai mult sau mai puțin ritmată a arginților sunători dintr-o mână în alta”. În recitalurile sale solo, puteți descoperi orice fel de muzică, de la baroc și tango la muzică clasică, fandango și improvizații. Poezia nu are limită.

Dacă ați avut deja prilejul de a-l vedea pe Maxim Belciug live pe scenă, singur cu chitara sa, atunci revederea va fi cu atât mai plăcută. Dacă însă n-ați avut încă această bucurie, e cazul să v-o oferiți acum, în zi de noiembrie. Va fi ca-n versul lui Borges: „un simbol, un trandafir te doboară și te poate omorî o chitară”.

Recitalul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile on-line, pe eventbook.ro si mystage.ro. Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor normelor pentru siguranța spectatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.