Frozen – Regatul de gheaţă

Frozen este o animaţie muzicală, realizată cu tehnologie 3D şi semnată de studiourile Walt Disney. Este o poveste frumoasă, despre curaj, inspirată din basmul “Crăiasa Zăpezii” al lui Hans Christian Andersen.

Eroina principală este Anna, o prinţesă simpatică şi neînfricată, inimoasă şi plină de viaţă, care trăieşte în Arendelle, un tărâm îndepărtat şi, momentan, cuprins de o iarnă eternă. Problema cu iarna vine de la Elsa, sora mai mare a Annei şi regina ţinutului, care s-a născut cu un dar greu de controlat şi care, într-un moment de mânie, îngheaţă tot ţinutul.

Pentru că vrea să readucă vremea bună, Anna porneşte în aventura vieţii sale şi îi întâlneşte pe chipeşul Kristoff, ajutorul său renul Sven şi simpaticul om de zăpadă Olaff. Împreună, ei încearcă să găsească ingredientul magic care îi va permite Elsei să dezgheţe lucrurile.

Frozen-Sven
foto: http://disney.wikia.com/wiki/Frozen

Fimul cucereşte şi prin muzică, dar şi prin calitatea imaginii, fiind câştigătorul a numeroase premii printre care două premii ale Academiei de Film: Best Animated Feature şi Best Song, dar şi premiile BAFTA Award şi Golden Globe Award pentru cea mai bună animaţie în 2013. Rulează încă în cinematografele de la noi şi cum anul aceasta pofta de zăpadă a cam stat în cui, este o ocazie bună să vă jucaţi virtual prin zăpadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.