Grafică urbanăGrafică urbană

Moda se repetă, asta știm cu toții. Dar, uneori, un val de inspirație aduce în scenele lumii idei noi, proaspete. Materiale moderne, neconvenționale, imprimeuri neobișnuite sau forme ciudate șigrafica_mango_01 totuși purtabile. Din când în când, moda își aduce aminte că suntem în secolul XXI.

Sezonul acesta aduce un astfel de curent nou. Imprimeuri inspirate din grafica urbană, suprapuse, zăpăcite și colorate, așa cum au devenit orașele noastre. Lângă vestigiile istorice, romantice, au apărut clădiri din sticlă și metal, geometrice. Firme luminoase, reclame imense, coloane de mașini pline de luminițe. Mi se pare firesc ca hainele noastre să reflecte aspectul complicat și lipsit de uniformitate al arhitecturii urbane.

Îndrăzniți! Se poartă imprimeurile viu colorate, în dungi, carouri, oricce formă geometrică vă place. Asortați-le cu alte dungi, alte romburi, alte triunghiuri. Purtați culorile tari ale semaforului, ale firmelor luminoase din jurul nostru. Purtați sigle, insigne, aplicații cu text de orice fel. Asumați-vă hainele și lumea în care trăiți. Ieșiți din tiparele sociale și îndrăzniți să fiți creativi.

grafica_asos_01 grafica_zara_01

grafica_mango_02 grafica_pullandbear_01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *