Plătește cu poezie!Plătește cu poezie!

Cum ar fi să înlocuim banii cu emoție, cu sensibilitate? Julius Meinl crede că poezia poate face lumea mai bună și sărbătorește anual Ziua Internațională a Poeziei în peste 30 de țări.

Declarată Ziua Internațională a Poeziei în 1999, ziua de 21 martie aduce în atenția publicului atât poeți recunoscuți, cât și poezia în sine, ca formă de artă. Iar modul găsit de firma Julius Meinl pentru a sărbători această zi este cel puțin inedit. Vino pe 21 martie 2016 în orice restaurant sau cafenea partener Julius Meinl și alege o cafea sau un ceai din oferta lor. De plătit nu vei plăti cu bani, ci cu poezie! Cu rimă sau fără, cu inspirație sau nu, ascute-ți creionul și transpune starea ta în versuri. Te vei bucura atât de o cafea sau un ceai bun, cât și de câteva minute de reverie, de frumusețe. Harta locațiilor partenere o găsești aici și cuprinde cele mai importante orașe din România și din lume.

Anul acesta, ambasador global al evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Poeziei este Robert Montgomery. “Îmi place cum Plătește cu Poezie oferă un mic buzunar de libertate, în care banii sunt înlocuiți de poezie. În loc să folosească bancnote sau carduri, oamenii pot să transfere valoarea poeziei, și să o folosească ca o formă alternativă de plată.”, declară acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *