True Artisan Café – Festival al cafeleiTrue Artisan Café – Festival al cafelei

Fierbinte. Cu zahăr. Sorbită la o vorbă după prânz. Aşa am băut cele mai plăcute cafele din viaţa mea. Au urmat cafelele studenţeşti, slabe şi mari, cafelele de la birou, provenite din plicuri cu ness, şi cafelele cu prietenele, cu lapte şi multă spumă. N-am ratat nici cafelele din benzinării, pe cele gata ambalate de la supermarket şi nici pe cele la nisip sau arvunite în stil irlandez la cafenele de prestigiu. Dincolo de toate proprietăţile ei, cafeaua rămâne o plăcere cu poveste.

Dacă sunteţi prieteni ai cafelei, sâmbătă, 23 aprilie 2016, la The Ark (str. Uranus, nr. 150) are loc festivalul cafelei True Artisan Café. Veţi putea admira cei mai pricepuţi baristas din ţară, care se vor întrece în cadrul competiţiei naţionale, cel mai bun dintre ei plecând la Campionatul Mondial de AEROPRESS de la Dublin. Pe lângă competiţie, vor fi ateliere, expoziţii, seminarii, degustări şi întâlniri cu reprezentanţii cafelelelor din ţară. În aburii cafelei prăjită perfect, descoperiţi o poveste.

Festivalul are loc între orele 10:00 şi 22:00. Intrarea costă 10 lei şi include două băuturi. Biletele pot fi procurate de la The Ark în ziua evenimentului sau on-line de pe bilete.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *