Sibiul se pune în mișcare!Sibiul se pune în mișcare!

A cincea ediție SemiMaraton Sibiu dă startul pe 28 mai 2016! SemiMaraton Sibiu este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Sibiu.

Prin acest eveniment, organizatorii își propun să sprijine inițiativele care pot face viața din Sibiu mai bună. Idei frumoase își găsesc susținerea în alergători și în donatorii care le sunt suporteri. Astfel, la SemiMaraton Sibiu te poți înscrie fie ca alergător, fie ca suporter. Iar pentru că locurile pentru alergători au fost ocupate deja, alege să susții unul dintre proiectele propuse. 21 de proiecte îți vor susținerea. Sunt proiecte pentru educație, cultură, categorii sociale defavorizate, animale, proiecte ecologice, sănătate. Sunt proiecte pentru o comunitate care a înțeles că împreună pot realiza multe lucruri frumoase.

SemiMaraton Sibiu 2016 vine cu o varietate de curse, astfel încât oricine să poată participa. Există semimaratonul clasic de 21,09 km, ștafetă 2×10,5 și 4×5,2, dar și crosul de 5 km și curse pentru copii. Anul acesta, mai mult de 2 600 de alergători au intrat în cursă.

Fii alături de orașul tău sau susține o cauză frumoasă alergând la Sibiu!

Foto: maratonsibiu.ro / Bisca Cristian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *