Bucharest Craft Beer Festival

Îndrăznim să vorbim despre bere, dar nu și despre mici! Ei bine, ce spuneți de un festival dedicat berii artizanale, făcut cu bun gust și fără circ? Se poate, se numește Bucharest Craft Beer Festival și va avea loc între 2 și 4 septembrie 2016, la Verde Stop (str. Barbu Vacarescu, nr. 161 – 164) în București.

Bucharest Craft Beer Festival se află la prima ediție, dar promisiunile sună bine: târg de viniluri, expoziție de motociclete și biciclete făcute special pentru pasionați, Barber shop, mâncare aleasă pe sprânceană și numai bună de înfulecat în picioare, concerte și muzică de atmosferă.

Târgul de muzică înregistrată pe vinil se află deja la a cincea ediție și se adresează iubitorilor de muzică bună, care vor să vândă sau să cumpere bucăți de istorie înregistrate pe vinil. Dacă vreți să vă numărați printre vânzători, aflați mai multe detalii la numărul de telefon 0769 601111.

Bucharest Craft Beer Festival va fi deschis vineri, 2 septembrie 2016, între orele 17:00 și 23:00, iar sâmbătă și duminică (3 și 4 septembrie 2016) între orele 12:00 și 23:00. Biletele și abonamentele se găsesc în rețeaua iabilet.ro la prețul de 15 lei/bilet pentru o zi sau 39 lei/abonament pentru 3 zile (29 lei dacă îl achiziționați până pe 26 augus 2016).

Nu uitați motto-ul festivalului: Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.