Undercloud 2016

A noua ediție a Festivalului de Teatru Independent Undercloud va avea loc între 22 și 31 august 2016, la ARCUB Gabroveni.

Sălile Hanului Gabroveni își continuă istoria, găzduind unele dintre cele mai interesante și atrăgătoare proiecte culturale ale Bucureștiului. Ediția a 9-a a Festivalului Internațional de Teatru Independent Undercloud va propune publicului producții noi din spațiul independent românesc, dar și producții de teatru independent din străinătate, din Anglia, Franța, Rusia, Republica Moldova, Israel și Grecia. Nu va lipsi nici secțiunea de concurs, dedicată spectacolelor românești.

„UNDERCLOUD vă invită să trăiți din nou experiența unică a unui festival care pune accentul pe calitate, inovație, deschidere și experiment. Zece zile pline de teatru, la sfârșit de vară, într-un spațiu nou, în inima Bucureștiului, pentru a începe toamna pe modulul teatru”, a spus Chris Simion, regizor și directorul Festivalului Undercloud.

Anul acesta, festivalul introduce secțiunea One-man/one-woman show care va aduce publicului bucureștean o formă de teatru inedită și prolifică pe scenele din lumea întreagă. În plus, pe lângă spectacolele de teatru, vor fi lansări de carte, ateliere, masterclass-uri, susținute de personalități ale teatrului românesc și de invitați din străinătate. Mai multe detalii despre programul evenimentelor puteți găsi aici.

Undercloud, eveniment organizat de Asociația Mișcarea Undercloud, cu sprijinul ARCUB, cofinanțat de AFCN, susține București 2021 – Oraș candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.