Les Films de Cannes a Bucarest 2016

Între 14 şi 23 octombrie 2016, cinefilii vor fi râzgâiaţi cu peste 100 de proiecţii din selecţia de filme a Festivalului de la Cannes. Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest a ajuns la a şaptea ediţie, iar anul acesta vi s-a pregătit o ediţie specială, extinsă în timp şi spaţiu.

După ce anul trecut festivalul a adus peste 15 000 de spectatori în sălile de cinema, anul acesta Les Films de Cannes à Bucarest şi-a propus o ediţie de zece zile în Bucureşti şi ediţii locale în Cluj, Timişoara şi Iaşi. Les Films de Cannes à Bucarest va fi găzduit de CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă. Ediția de Cluj (14-16 octombrie 2016) va avea loc la Cinema Victoria. Ediția de Timișoara se va desfășura în perioada 21-22 octombrie 2016 iar Ediția de Iași între 28 și 29 octombrie 2016.

Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest aduce filme în premieră, unele programate în prezența cineaștilor, masterclass-uri, mese rotunde, retrospective și alte evenimente speciale. Programul complet al evenimentelor este disponibil aici.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventbook sau de la casele de bilete ale locaţiilor gazdă. De la Cinema Muzeul Țăranului vor putea fi cumpărate bilete doar pentru proiecțiile de la acest cinematograf. La Sala Auditorium (Muzeul Național de Artă) vor putea fi achiziționate doar în perioada festivalului, nu şi în avans. Toate filmele sunt în versiunea originală, cu subtitrare în limba română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.