Bucharest Coffee Festival 2017

V-ați băut deja cafeaua? De când a fost adusă în Europa, cafeaua a devenit un produs indispensabil. Deși în timp calitatea produsului și a ritualului asociat au scăzut foarte mult, oamenii continuă să fie dependenți de cafea. Poate contează micul surplus de energie sau poate este doar obișnuință. Dacă vă numărați printre cei care nu pot deschide ochii fără mirosul și gustul cafelei, atunci vă invităm la Bucharest Coffee Festival, ediția 2017.

Bucharest Coffee Festival este un eveniment dedicat exclusiv cafelei. Găzduit de Hanul Gabroveni, în mijlocul activității bucureștene, festivalul reușește să adune împreună producători locali, importatori de cafea, produse conexe (căci ce e cafeaua fără ceașca potrivită și expresorul asortat) și, bineînțeles, pe iubitorii, pasionații, dependenții și curioșii de cafea. Bucharest Coffee Festival va avea loc între 30 martie 2017 și 2 aprilie 2017, între orele 9:30 și 18:30.

Și ca orice festival respectabil, și la Bucharest Coffee Festival vor fi competiții, demonstrații, ateliere și.. degustări. Astfel, ediția 2017 v-a pregătit competițiile Brewers cup, Latte art, Cigs, Cup tasting și Ibrick. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Dacă nu vă face rău la sănătate și nu puteți trece o zi fără ea, cafeaua vă așteaptă la Bucharest Coffee Festival 2017 pentru a vă învăța ritualul pierdut al băutorilor de cafea. Calitatea contează!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *