La Cluj, Half is free

Pe 25 martie 2017, târgul Half is free ajunge din nou la Cluj. Găzduit de Hotel Continental, târgul este o ocazie de a descoperi designeri români și firme renumite, de a scotoci prin colecțiile lor de primăvară și de a profita de reducerea de 50%.

La Half is free găsiți haine, accesorii, decorațiuni, bijuterii, produse cosmetice. Patronat de Andreea Esca, târgul se bucură de o listă bogată de designeri, dar și de public din ce în ce mai numeros. A devenit în timp un loc de petrecut o zi de weekend, de admirat și pipăit lucruri pe care le găsiți rar în magazine și de a da frâu liber imaginației și ingeniozității de a combina haine și accesorii.

Au răspuns prezent AEP Jewelry, Alexandra Nacu Jewelry, Antante, Antonia M, Bon Bijou, Cajoux, Catryoshka, Choofi, Concept a Trois, Dana Dinu, Exe Store, Exclusives, Florina Cimpoeru, Gabriela Atanasiu – rochiedeseara.ro, I Heart Concept Store, Iutta, Izabela Mandoiu, Jolidon, Komodo, Lajtar, Lyria.ro – povestea ta pictată, Maison Chouchou, Maison Ilia, Melkior, Melor, Miss Mary a Little, Molecule F & Friends (Casa de blănuri MG, Isabela Groza, Epoque Jewellery, Flash Jewels, Madeleine, Kat Art), Naiv Clothing, Nani – night after night indispensable, Nissa, papucei.ro, Pierra Lingerie, Purezza, Ramona Manghiuc, Razan Sharbek, Rena Atelier, Rouad Clothing, Roxi s Fine Cut, Runfast, Sincerely Yours, Sperimentale, Spotlight clothing.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *