Albul este noul negru

În ciuda tuturor tendințelor lansate de marile case de modă, vara se poartă alb. Sau așa ar trebui dacă locuiți într-un oraș care cunoaște temperaturi mai mari de 30°C.

Albul are o simbolistică bogată. Nimic din ce se spune despre alb nu ar trebui să vă impresioneze. Contează doar că absoarbe mai puțină căldură și vă oferă confort în vreme de caniculă. Contează și că vi se potrivește, orice vârstă, siluetă și stil vestimentar ați avea. De la clasic la punk, de la romantic la rock, de la business la folk, toate influențele din toate timpurile asigură variante pentru a putea purta alb. Poate doar la o nuntă nu s-ar potrivi decât dacă sunteți mireasa. Altfel, albul este permis oriunde și oricând.

Încercați materiale naturale. In, bumbac, mătase sunt variante perfecte pentru vară în special și pentru planetă în general.

Albul nu este niciodată banal, nici ostentativ. Are grație și obișnuiește să-și scoată în evidență purtătorul. Îi dă un aer relaxat și nepăsător și asta cucerește întotdeauna. Îndrăzniți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *