Plăteşte cu poezie de Ziua Internaţională a Poeziei 2019

Julius Meinl crede că poezia poate face lumea mai bună și sărbătorește anual Ziua Internațională a Poeziei în peste 30 de țări.

Declarată Ziua Internațională a Poeziei în 1999, ziua de 21 martie aduce în atenția publicului atât poeți recunoscuți, cât și poezia în sine, ca formă de artă. Iar modul găsit de firma Julius Meinl pentru a sărbători această zi este cel puțin inedit. Vino pe 21 martie 2019 în orice restaurant sau cafenea partener Julius Meinl și alege o cafea sau un ceai din oferta lor. De plătit nu vei plăti cu bani, ci cu poezie! Cu rimă sau fără, cu inspirație sau nu, ascute-ți creionul și transpune starea ta în versuri. Te vei bucura atât de o cafea sau un ceai bun, cât și de câteva minute de reverie, de frumusețe. Harta locațiilor partenere o găsești aici și cuprinde cele mai importante orașe din România și din lume.

Anul acesta, ambasador global al evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Poeziei este cântărețul-compozitor Tom Odell. El este invitatul special al serialului Chasing Poems, prin care Julius Meinl spune povestea lucrurilor frumoase care se pot întâmpla atunci când ne scoatem nasul din telefon.

“Am fost atras de întreaga idee pentru că ador cafenelele, poezia şi literature, şi îmi place ideea ca noi toţi să petrecem mai puţin timp cu telefoanele şi mai mult timp la o ceaşcă de cafea. Mi se potriveşte perfect.” – Tom Odell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *