A început campania “Te aşteptăm în librărie!” 2019

Sub deviza “Cărţi deschise pentru minţi deschise”, a XI-a ediţie a campaniei “Te aşteptăm în librărie!” se desfăşoară între 1 august şi 1 noiembrie 2019.

Suntem cu toții în căutarea sensului vieţii. Toţi ne dorim o viaţă împlinită iar scopul suprem al acesteia este fericirea noastră și a semenilor noștri. Indiferent că vorbim despre necesitatea regăsirii dimensiunii spirituale ca reper în frumoasa călătorie a omului către sine, despre armonia și echilibrul din propria viață sau din relația de cuplu, sau cum să creștem copii frumoși și sănătoși prin parentaj conștient. Cărțile pot schimba vieți. Cartea este un instrument esenţial pentru educaţie.

Editura Herald

Timp de trei luni, Editura Herald şi librăriile partenere vă pregătesc o atmosferă prielnică lecturii şi o colecţie de 30 de lucrări care să motiveze şi să inspire. Totul pentru a cultiva obiceiul de a citi o carte, de a descoperi perspective noi, de a înţelege cum putem avea o viaţă mai bună. Cărţile participante la campanile au o reducere de 20%. Printre ele sunt precum Arta de a trăi de William Hart, Benedictus Deus de Meister Eckhart, Căi ale fericirii de Joseph Campbell, Dieta spirituală de Allan Percy, Muntele tăcerii de Kyriacos Markides, Mathnawi de Rumi, Povestea filosofiei de Will Durant, Pe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Mate.

Lista librăriilor partenere este disponibilă aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *